A blog cékitűzései

blog:
sze, 30 dec 2009 18:00:00 +0100

A blog célja:

1. Interaktív közösségi fórumot biztosítani olyan tanárok, szakértők és menedzserek számára, akik minimális rendszergazdai támogatás mellett, hatásos prezentációk segítségével szeretnék tudásanyagukat átadni közvetlen kontaktus, online és offline kapcsolat útján a célközönségüknek - tanulóknak, kollégáknak, illetve üzleti partnereknek - a XXI. század info-kommunikációs technológiájának alkalmazásával.

2. Az e-tanításhoz, az e-kommunikációhoz és az e-közösségépítéshez szükséges ismeretek megismertetése önálló felkészülés, illetve távoktatási e-kurzus keretében.

A fejlesztőcsapat segítségével megkezdtük egy, az e-tanításhoz és az e-kommunikációhoz szükséges ismeretek elsajátítását szolgáló - tanároknak, szakértőknek és menedzsereknek szóló - távoktatási kurzus tananyagának kidolgozását. Ennek véglegesítése után, szervezett keretek között e-kurzusokat tervezünk tartani.

Ha véleményét szeretné megosztani a fejlesztőkkel, akkor jelentkezzen be portálunkra.

Ha egyetért a blog céljával, és részt kíván venni fejlesztőmunkánkban is, töltse ki a jelentkezési lapot, küldje el nekünk, és rövidesen megkeressük személyre szóló ajánlatunkkal.

A Rendszergazdátlanok csapata

Powered by Drupal - Design by artinet